21 лютого, 2013

Допрем’єрний показ документального фільму про життя і діяльність Олександра Гріна

У ЦРБ ім.М.Некрасова відбувся допрем’єрний показ документального фільму про життя і діяльність Олександра Гріна, знятого у місті Феодосія у 2011 році журналістом, письменником, документалістом А.В.Дмитруком.

Вступне слово автора фільму Андрія Дмитрука.


На показі були присутні близький друг дружини письменника Ніни Грін Олександр Верхман зі своєю дружиною Тетяною, яка свого часу була секретарем Ніни Грін.



На показі були присутні близький друг дружини письменника Ніни Грін Олександр Верхман зі своєю дружиною Тетяною, яка свого часу була секретарем Ніни Грін.

2 коментарі:

  1. Дорогі колеги! Грінівська вітальня бібліотеки №15 висловлює вам слова щирої подяки за чудову організацію у проведенні цікавих масових заходів. А особливо нам близька тема популяризації творчості Олександра Гріна. Ми раді, що ваші користувачі також мають змогу глибше пізнати складний життєвий шлях цього великого письменника - романтика і гуманіста,долучитись до його бесмертних творів, відкрити для себе цілий світ благородних і сильних героїв! Низький уклін Олександру Верхману - другу нашої бібліотеки, завдяки йому ми поповнюємо меморіальними документами і цікавими книгами музейну кімнату О.Гріна. А письменник Андрій Дмитрук -відомий грінознавець,постійний гість і друг нашої Грінівської вітальні.Колектив нашої б-ки зичить вам успіхів, наснаги і терпіння у вашій благородній справі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо за теплі слова і підтримку, для нас це дуже важливо!

      Видалити