24 липня, 2013

"Джерела вічної духовності"

23 липня у бібліотеці "Деміївська" відбувся загальнорайонний культурно-просвітницький захід, присвячений 1025-річчю Хрещення Київської Русі. На зустріч завітали: перший заступник голови Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації  Жук Павло Федорович, заступник благочинного Голосіївського благочиння протоієрей Василій Стецяк, начальник відділу туризму управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Нагорна Людмила Миколаївна,  інші представники райдержадміністрації Голосіївського району, працівники бібліотек та користувачі бібліотеки "Деміївська".


Тема святкування Хрещення Русі викликала великий інтерес у гостей.Вони мали змогу ознайомитись з виставкою-експозицією "Щоб душа причащалась в святині", яка розташована у вітринному просторі та фотовиставкою "Обереги нашої духовності". Завідуюча бібліотекою Козлова Галина. Анатоліївна ознайомила гостей з програмою заходу та розповіла про духовні пам'ятки зображені на фотовиставці. 




З привітальним словом виступив Жук Павло Федорович, який зазначив важливість події Хрещення Київської Русі та навів цікаві історичні факти. Також з великим святом присутніх привітав протоієрей Василій Стецяк, який підкреслив важливість цієї історичної події у формуванні духовних цінностей багатьох поколінь.



У заключному слові директор ЦБС Голосіївського району м. Києва Станіславчук Галина Петрівна подякувала присутнім за підготовку та проведення заходу і висловила побажання про подальшу співпрацю між бібліотекою, РДА та церквою. 






Немає коментарів:

Дописати коментар