12 листопада, 2013

Кінолекторій "Синтез" документальний фільм "Київські мости" А. Дмитрук


У ЦРБ ім. М. О. Некрасова відбувся перегляд документального фільму "Київські мости". Студентам Київського регіонального вищого професійного училища будівництва фільм був представлений його автором - режисером та сценаристом Андрієм Дмитруком. Інтелектуальний лекторій "Синтез" вже багато років існує у бібліотеці. Його ініціатором та організатором є письменник, телеведучий, головний редактор журналу "Искатель. Украина". Продовженням цієї діяльності стало започаткування кінолекторію, адже Андрій Всеволодович Дмитрук є автором багатьох цікавих фільмів різноманітної тематики. Фільм "Київські мости" розповів історію будівництва усіх мостів міста, а саме цього року виповнюється 60 років мосту Патона. Безпосередню участь у проектуванні та будівництві моста брав академік Євген Оскарович Патон, іменем якого названо цю споруду.




 Студенти дізналися про долю цих споруд у важкі воєнні роки їх зруйнування та відновлення. Вони могли переконатися у важливості цих транспортних артерій великого міста та познайомитись з іменами їх будівників.

Кінолекторій у бібліотеці - важлива та перспективна форма роботи з користувачами яка допомагає залучати до бібліотеки молодь.



Немає коментарів:

Дописати коментар