29 вересня, 2016

«Бібліотек@ : сучасна, креативна, твоя!»

Є у вересні особлива дата – 30 вересня. Саме у цей день, починаючи з 1998 року згідно з Указом Президента України, бібліотечні працівники відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Ми пишаємося тим, що маємо це свято як вияв глибокої поваги до нашої праці, як визнання державою суспільної значимості бібліотек, що стали однією з найважливіших складових частин інформаційної структури суспільства.


В Голосіївській районній державній адміністрації бібліотечних працівників з Всеукраїнським днем бібліотек привітала Голова Голосіївської РДА Бондар Наталія Володимирівна. Кращим колективам бібліотек ЦБС та працівникам були вручені почесні грамоти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та подяки від управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Голосіївської РДА за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, сумлінну творчу працю, високі досягнення в професійній діяльності та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.
















Бібліотечних працівників з професійним святом також щиро привітали начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Голосіївської РДА Сінкевич Інна Федорівна та директор ЦБС Станіславчук Галина Петрівна.












Сучасна бібліотека – це не просто книгозбірня, а й відкритий кожному безмежний інформаційний світ; це храм духовності, до якого завжди можна прийти не тільки в пошуках істини, а й за розрадою, прагненням досягти душевної рівноваги. Для більшості людей бібліотеки – це частина їхнього життя. Тому 30 вересня – це свято всіх причетних до закладів культури і освіти, для всіх, хто любить книгу і хто присвятив своє життя подвижницькій праці на ниві просвіти.





Святкування Всеукраїнського дня бібліотек збігається з відзначенням іменин Віри, Надії, Любові. Тож бажаємо всім бібліотечним працівникам, щоб їхні серця завжди були сповнені цими високими почуттями!

1 коментар: