22 червня, 2018

Золотий фонд нації

15 червня ЦРБ ім. М. О. Некрасова привітали великого друга нашої бібліотеки Шанаєва Жоржа Івановича з  публікацією у Всеукраїнському виданні «Золотий фонд нації» та з Днем народження.


Жорж Іванович - відома людина Голосієва і нашого міста. За фахом він – водолаз, пенсіонер «За особливі заслуги перед Україною», лауреат Державної премії СРСР в галузі науки і техніки, «Винахідник СРСР», учасник ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС – виконував відповідальні роботи в 1986 році при споруджені «Саркофагу» над зруйнованим четвертим блоком ЧАЕС, за що нагороджений орденами за відвагу та мужність.В 2000 році Жорж Іванович створив і очолює першу в Україні студію-галерею творчості інвалідів «Ми духом не зламні», колективу якого у 2009 році присвоєно високе звання «Народний аматорський колектив».Він лауреат і дипломант Всеукраїнських і міжнародних виставок, мистецьких конкурсів. Жорж Іванович є ініціатор видання «Нартіада», ілюстратор багатьох книг…












Привітати Жоржа Івановича прийшли друзі, творча громадськість міста, волонтери, переселенці з Криму та Сходу України. 


Родякін Богдан та Пашкова Людмила прийшли привітати Жоржа Шанаєва від ГО "Кримська діаспора" і подарували йому авторську поезію та розповідь про українську вишивку.













Борис Кононенко – київський художник, поет розповів про творчі плани та почитав нові вірші.



Ксенія Темофієнко та Ольга Коваленко - волонтери та активні користувачі долучилися до привітань та подарували імениннику Свято!













Привітати іменинника прийшла Вікторія Івченко, яка прочитала свої ліричні вірші.













Долучилися до вітань та щирих побажань Щастя і Здоров'я і працівники ЦРБ ім. М.О. Некрасова.




1 коментар:

  1. Щирі вітання від колективу Бібліотеки №15 нашому давньому бібліотечному другу - світлій і сонячній Людині, невгамовному активісту і талановитому художнику, митцю, громадському діячу - Жоржу Івановичу Шаноєву! Многая літа і довгих років життя!!!

    ВідповістиВидалити