20 грудня, 2018

Люди. Книги. Бібліотеки.


 
 20 грудня на абонементі розпочав свою роботу клуб читацького спілкування "Люди. Книги. Бібліотеки". І бібліотекарі, і читачі визнають, що для обговорення прочитаного, для висловлювання своїх думок, пізнання читацького кола інших відвідувачів бібліотеки найчастіше не вистачає достатнього часу, тому користувачі з великим "бібліотечним стажем" потребують постійного та систематичного спілкування і самовираження своїх читацьких вподобань та міркувань.



 В цей день відбувся читацький бенефіс Оксани Владиславівни Нарольської, яка активно відвідує бібліотеку протягом десяти років. Вона викладач за фахом з чітко окресленим колом читання, віддає перевагу мемуарній літературі, творам Михайла Булгакова, Гі де Мопассана та інших. Книжкова виставка "Читач рекомендує" - це лише частина літературних уподобань Оксани Владиславівни. Вона емоційно відгукнулася на нещодавно прочитані  книги Армана Лану "Мопассан" та Юрія Віленського "Доктор Булгаков".





















Спілкування продовжилося за чаюванням





















 Плануємо постійно розширювати  коло учасників клубу. Для цього працівниками абонементу будуть створені умови для комфортного спілкування читачів між собою, з книгою, запрошеними гостями.

Немає коментарів:

Дописати коментар