03 липня, 2019

«Книги в дарунок»


2 липня у ЦРБ ім. М.О. Некрасова ЦБС Голосіївського району відбувся творчий вечір з Наталією Савіною - письменницею, автором віршів та прози для дорослих і дітей, членом Міжнародної гільдії письменників та студії «Восход» при НСПУ. 





















Четверту книгу автора «Второе солнце» було подаровано для бібліотек ЦБС Голосіївського району за підтримки Калініченка Дмитра Юрійовича - депутата Київської міської ради від округу №8 Голосіївського району, члена постійної комісії Київради з питань власності.


Дмитро Юрійович приділяє постійну увагу творчим особистостям району, підтримує їх ініціативи, допомагає мешканцям Голосіїва. Громадська приймальня, яка знаходиться майже в центрі нашого району, відкрита для допомоги його мешканцям  у вирішенні різних соціальних питань.
Зустріч пройшла в теплій, затишній атмосфері. Наталія Савіна розповіла про історію створення своєї чергової книги, про діяльність у Міжнародній гільдії письменників. Цікавою ініціативою Наталії Савіної та Олександра Різника стало створення у Голосіївському районі літературно-музичної вітальні «Свет превращается в строку», яка збирає митців, літераторів, музикантів з усього міста. Такими творчими особистостями може пишатися наш район.





Немає коментарів:

Дописати коментар