08 травня, 2015

Чарівний світ Анастасії Кобріної

У рамках соціально-культурного проекту для людей з особливими потребами «З любов’ю до життя» 6 травня у ЦРБ ім. М. О. Некрасова відбулась презентація персональної виставки картин «Чарівний світ Анастасії Кобріної».


На виставці були представлені чарівні акварелі та інші роботи юної художниці з вадами слуху, яка була разом з мамою Ольгою. Вони переселенці з Луганська, зараз живуть у Миргороді. Анастасія і Ольга з радістю прийняли запрошення бібліотекаря ЦРБ ім. М.О.Некрасова Локоть Н. Я., яка теж проживала у Луганську, і завітали до Києва зі своїми творчими роботами.


Анастасія народилася у місті Луганську 19 грудня 1995 року. Коли їй ще не виповнилося року, вона втратила слух. Завдяки спеціальним методикам, дівчинка в сім років пішла в середню загальноосвітню школу. Настя погано чує, але це не завадило їй після закінчення школи поступити в луганський художній коледж. Два роки вона займалася скульптурою, а потім захопилася малюванням. Почалася війна у рідному Луганську, і дівчину щиро прийняв миргородський художньо-промисловий коледж імені М. В. Гоголя. Батьки дуже вдячні адміністрації і педагогам коледжу.

Подорож містами України (Київ, Львів, Миргород)

Загадкові сни Насті

Мрії Анастасії

Природа

Розпис на дерев’яних іграшках і тарілках

Презентацію виставки відкрила бібліотекар Ніна Яківна і надала слово Ользі, яка представила роботи своєї доньки і відповідала на численні запитання присутніх.


 






























Ольга також талановита людина. Вона показала і розповіла про свої ляльки, які виготовляє власноруч.


Продовжилася презентація майстер-класом від Анастасії.
















У нашій бібліотеці виставка юної художниці діє до 15 травня. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати цю чудову виставку!