15 лютого, 2016

До Дня святого Валентина

12 лютого у читальній залі ЦРБ ім. М. О. Некрасова відбувся літературно-музичний вечір
   «Ми про кохання будем говорити».




Головний бібліотекар Логвиненко З. А. розповіла учням КВРПУБ про День святого Валентина і представила гостей – поетесу й барда Яну Климентовську і скрипаля Романа Барвінка.






Яна Климентовська пише вірші з дитинства. Її поезія розкриває почуття і стан людини інтелектуально й духовно багатої, вразливої й імпульсивної, людини початку третього тисячоліття.
Вірші Яни друкувались у газеті «Сім днів», журналах «Дзвін», «Прогорина», збірниках «Наше коло», «Ірпінські світанки». Вона – дипломант міжнародного конкурсу молодих літераторів «Гранослов-2006». Поетеса виконує здебільшого власні пісні. На зустрічі вона представила свої кращі ліричні пісні про кохання.


Роман Барвінок – неймовірно позитивна людина, за фахом професійний скрипаль. В минулому він захоплювався танцями, а зараз надає перевагу страйкболу. Вважає себе музикантом- імпровізатором. 

Наші гості вперше зустрілися на цьому заході, але дуже швидко знайшли спільну мову в виконанні музичних творів.



Щасливі, творчі, позитивні Яна і Роман справили велике враження на учнів. Вони показали, що любов надає зміст нашим вчинкам, нашому життю, надихає на великі звершення та досягнення.