28 квітня, 2016

Вивчаємо англійську для кар'єри та спілкування

24 квітня в Інтернет-центрі ЦРБ ім. М.О. Некрасова відбулось чергове заняття з вивчення англійської мови для молоді, учасників другої групи за Програмою "Ділова англійська онлайн для молоді - вимушених переселенців зі сходу України". Програма реалізується в Київській, Луганській, Дніпропетровській, Одеській та Миколаївській областях за фінансової підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Координацію Програми у місті Києві на регіональному рівні здійснює ЛОМГО «АМІ-Схід» за всебічної підтримки: управління молоді та спорту ЛОДА, КУ «Луганський обласний Центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями» Луганського Національного університету імені Тараса Шевченка та Рада громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин – вимушених переселенців зі Сходу України. На Всеукраїнському – Національна Асамблея інвалідів України, яка також надає методичну та інформаційну підтримку.












Для вільного володіння будь-якою мовою, на думку викладача Марії Сяби, є обговорення різноманітних тем у групах та спілкування face-to-face.





















Аспірантка, перекладач за фахом, випускниця Східноукраїнського Національного університету ім. В. Даля Марія Сяба завжди приходить на допомогу і надає індивідуальні когсультації.















Проведення занять у бібліотеках ЦБС Голосіївського району відбувається у рамках соціокультурного проекту для людей з особливими потребами та ВПО "З любов'ю до життя" ЦРБ ім. М.О. Некрасова (керівник - Локоть Н.Я.) та співпраці з Радою громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин – вимушених переселенців зі Сходу України (голова - Баранцова Т. В.)

Немає коментарів:

Дописати коментар