11 травня, 2018

"Травневі зустрічі у бібліотеці"



Напередодні травневих свят до нашої бібліотеки завітав український письменник-фантаст, автор багатьох книг, експерт з питань охорони здоров'я Олег Виноградов. Відбулося цікаве спілкування, автор розповів про своє життя та залишив у дарунок бібліотекам ЦБС Голосіївського району свої книги: 



«Слово Майдану». В книзі зібрані 100 розповідей з перших вуст очевидців та учасників подій, які розгорталися на Майдані Незалежності в Києві з листопада 2013 по лютий 2014 року. Деякі з оповідань – коротенькі монологи на три-чотири абзаци, про те, чому той чи інший герой опинився на Майдані, а деякі – на чотири-п'ять сторінок з діалогами й описом ситуацій, у які вони потрапляли.
«24 h» (Книга 1) та «Проповідь» (Книга 2). Це дилогія «Йов», перша частина якої, роман «24 h», відзначена золотою нагородою Берлінського міжнародного конкурсу «Краща книга 2013 року». Чернець Іов, благословенний на проповідництво, кілька років служить в Єрусалимі і не може знайти сенс проповіді, яку від нього чекають. Важкі роздуми, сни і події, що відбулися в житті Іова, приводять його до нового розуміння Бога і людського буття. 
«Пригоди маленької мурашки Геши»: казки для дошкільного та молодшого шкільного віку.

Щиро вдячні автору за подаровані книги!



Немає коментарів:

Дописати коментар