14 травня, 2018

МАМА! Найдорожче слово в світі! Відзначаємо День матері та Міжнародний день сім'ї



З нагоди святкування Дня матері та Міжнародного дня сім'ї у парку ім. Тараса Шевченка відбувся загальноміський соціокультурний захід. Бібліотекарі централізованої бібліотечної системи Голосіївського району м. Києва взяли активну участь у заході:


Бібліотекарі ЦРБ ім. М.О. Некрасова провели майстер-клас: «Найдобріша, найкраща матусю рідненька! В цей день ми вклоняємось дуже низенько», під час якого познайомили присутніх з мистецтвом та технікою орігамі, пропонували дітям і дорослим створити паперову 3D листівку до Дня Матері – чарівний і приємний подарунок до свята, зроблений власноруч.


 














В рамках бібліотечного соціокультурного проекту «З любов’ю до життя», що діє в бібліотеці до нас приєдналась «Фира-Фуфира» – казкова студія Олени Комарової, яка навчала матусь писати казки своїм дітям. Олена Сергіївна Комарова – багатодітна мама, психолог, казкарка та активна читачка запросила до участі у надзвичайно цікавому і корисному майстер-класі для матусь з казкотерапії «Мамо, напиши мені казку!».



















Працівники бібліотеки ім. Наталі Забіли для дітей провели майстер-клас «Паперові візерунки», під час якого пропонували дітям створити святкові поробки з кольорового картону та паперу (наприклад, «Сердечко», «тітонька Сова – мудра голова» та вітальні листівки «Моїй матусі» тощо).




Інтерактивну бібліотечну гру «Поетичне сонечко» для найменших провели працівники бібліотеки ім. В.А. Симоненка для дітей. Під час гри пропонувалося дібрати рими до певного слова з використанням словників, читанок та ін.


















 
Було весело, корисно та цікаво! 
Завжди раді вітати Вас у наших бібліотеках району.

Немає коментарів:

Дописати коментар