06 липня, 2018

Комфортне спілкування з книгою влітку

  Літо - пора канікул, відпусток, подорожей. У спекотний день діти та дорослі саме в бібліотеці знаходять місце відпочити деякий час, задовольнити свої читацькі смаки, ознайомитися з новими книжковими виставками. З цією метою працівники абонементу створили більш комфортні умови читачам для спілкування з книгою: розширено виставкову зону, створено куточок відпочинку та спілкування.

 Враховуючи побажання читачів,  створено тематичні полиці: книжки  сучасних українських письменників з відзнакою "Коронація слова"; "Гортаючи призабуті сторінки"; "Бібліотекар прочитав. А Ви?"; "У відпустку з книгою".



 

  Книжково- ілюстративна виставка «Письменник жив у Києві …» дає можливість здійснити мандрівку вулицями рідного міста та дізнатися про письменників, які жили та творили в Києві, або відвідали його у різні періоди життя.



 


 

 Подорожі - це завжди нові враження від незнайомих міст та країн, а враження завжди асоціюються з своєрідною архітектурою цих місць, які надовго залишаються в пам’яті.

 Книжково-ілюстративна виставка « Міста, архітектура, люди» присвячена Дню архітектури України, що відзначається у липні, дає змогу читачам за допомогою ілюстрованих книг та альбомів здійснити подорож невідомою Україною: прадавніми центрами духовності, культури, освіти нашого народу та їх видатними культурними ансамблями, вулицями старовинних Львова та Харкова, містами Криму і, безперечно, Києва.  



















Немає коментарів:

Дописати коментар