02 жовтня, 2018

Бібліотекарі відзначають професійне свято

  Напередодні святкування Всеукраїнського дня бібліотек у холі ІІ поверху Голосіївської райдержадміністрації ЦРБ ім. М. О. Некрасова було представлено фотовиставку "Бібліотека@: сучасна, креативна, твоя" про роботу бібліотек ЦБС Голосіївського району.



Власні виддання різної тематики інформаційно-бібліографічного відділу
  ЦРБ ім. М. О. Некрасова 



  26 вересня у бібліотеці імені Наталі Забіли  бібліотекарів урочисто привітало з їх професійним святом керівництво району: заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Юрій Ткаченко та начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Інна Сінкевич.



  З теплими словами вдячності за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та національної культури трудовим колективам бібліотек вручено відзнаки Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, квіти та солодощі.






















 


  Вестибюль бібліотеки імені Наталі Забіли святково прикрасили книжково-ілюстративні виставки "Бібліотека - скарбниця перлин в океані часу" та "2018 - рік охорони культурної спадщини в Україні", створені творчими зусиллями працівників трьох бібліотек - ім. Наталі Забіли, ЦРБ ім. М. О. Некрасова та бібліотекою "Деміївська".




Дерево "Голосіїв - наш дім" було оздоблено  осіннім листям з висловами відомих людей про бібліотеку, книгу та читання.



  27 вересня святкування продовжилось у Київській академічній майстерні театрального мистецтва «Сузір’я», на яке було також запрошено бібліотекарів ЦБС Голосіївського району. 

 Працівників публічних бібліотек міста привітали директор Департаменту культури Діана Попова та голова Постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики Вікторія Муха. Так, з нагоди свята було вручено подяки Київського міського голови, почесні грамоти Департаменту культури та дипломи переможцям міського конкурсу за кращий буктрейлер.


Фото на згадку працівників ЦРБ ім. М. О. Некрасова з директором публічної бібліотеки
 імені Лесі Українки Романюк О. І.



Немає коментарів:

Дописати коментар