15 листопада, 2019

Бібліографічні візитки листопада

 Презентація нового видання ЦРБ ім. М. О. Некрасова.

  13 листопада 1889 року – рівно 130 років тому народився легендарний письменник, сатирик та гуморист Остап Вишня. До дня народження письменника інформаційно-бібліографічним відділом було випущено рекомендаційний список літератури «Неперевершений пересмішник»




 Блискучий гумор Остапа Вишні знайомий мільйонам читачів, в історію української літератури він увійшов як письменник-гуморист, засновник нового художнього жанру «нарис-усмішка». 
 Своєю творчістю Остап Вишня продемонстрував, що гумор – це не лише веселощі, а й потужна зброя проти тоталітарного режиму.
  Якщо нині зайти у книгарню будь-якого українського міста, книжки Остапа Вишні там обов’язково знайдуться. 

 У школі «Вишневі усмішки» учні читають не з примусу, а з великим задоволенням. Він назавжди лишиться у пам’яті українців великим Сміхотворцем, що всупереч своїх страхів боровся за українську ідею.

Рекомендаційний список літератури 
складається з наступних розділів:
  • Вступ
  •  Життєвий шлях
  • Огляд творчості
  •  Рекомендована література
  •  Матеріали з Інтернет ресурсів
 Рекомендаційний список літератури розрахований на бібліотечних працівників та широке коло читачів.









 Ознайомитися з рекомендаційним списком літератури «Неперевершений пересмішник» та відкрити для себе особистість Остапа Вишні читачі мають можливість на абонементі, де співробітниками відділу представлено книжкову полицю  «Остап Вишня - справжній мисливець, і при тому поет полювання».

Немає коментарів:

Дописати коментар