16 лютого, 2021

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

  
  12 лютого у Голосіївському районі біля пам’ятного знаку «Воїнам-інтернаціоналістам» відбулись урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
   У заході взяли участь депутати Київської міської ради , Голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой, члени спілки ветеранів Афганістану Голосіївського району, ветерани війни в Афганістані, члени сімей загиблих. 
   З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України. І куди б не закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни–миротворця.

В читальній залі було оформлено книжково-ілюстративну виставку

"Героям-інтернаціоналістам присвячується..."


Немає коментарів:

Дописати коментар