20 липня, 2022

Твій вибір.

Брати Капранови "Паперові солдати".
  Ця книга розповідає про однолітків, українців, талановитих людей, яких доля повела зовсім різними шляхами. Білл Титл - син українських емігрантів з США, та Ніл Хасевич- студент Варшавської академії мистецтв, який у юності втратив ногу і пересувається на протезі. 
 Перший поїхав шукати кращого життя на чужині, де став відомим художником, мультиплікатором на студії Діснея. Другий залишився на знедоленій Батьківщині, де теж зміг реалізувати свій талант. Він стає головним художником УПА, його твори стали відомими, але кінець життя не втішний- куля від співробітника КДБ. Герої цілком реальні, які і події, що там описуються. Єдине невідомо, чи дійсно ці двоє зустрічалися, чи це просто письменницька здогадка. Це про нашу історію, про вибір, який кожен з нас робить у своєму житті, адже ми всі власні творці своєї долі.
   Цікава та захоплююча книга про реальні події з елементами детективу від братів Капранових. Твір дуже на часі і його вартує прочитати усім. Кожен з нас може допомагати розбудовувати свою країну і вибір за вами що це буде -  Америка, чи Україна.

#ця_книга_у_бібліотеці_завдяки_УІК

#поповненняфондівбібліотекУІК
#программа_поповнення_бібліотечних_фондів
#уік
#ІнститутУкраїнськоїКниги
#УкраїнськийІнститутКниги
#Український_Інститут_Книги

Немає коментарів:

Дописати коментар