27 вересня, 2022

Твоя улюблена книга, бібліотекар!

   Бібліотека - найбільш демократична установа у світі. Читачі - дорослі та діти, чоловіки та жінки, бідні і багаті... Інтернет надав можливості сучасним бібліотекам крокувати в ногу з часом. 
   А працюють там споконвіку люди, які дуже люблять свою професію - бібліотекарі. Вони  знають книжки, вивчають та систематизують фонди, орієнтуються у стародавній, сучасній, технічній та художній літературі. Проводять творчі зустрічі з письменниками, поетами,  цікавими людьми, організовують презентації фільмів та майстер-класи, розкривають фонди завдяки різноплановим книжковим виставкам та публікаціям у соціальних мережах. 
   Сучасний бібліотекар - психолог, якій має певні комунікативні навички: контактність, товариськість, емоційність, вміння порозумітись з читачем, знайти потрібний тон у розмові. Вміє запропонувати необхідну літературу для роботи, навчання або відпочинку.
  Люди цієї професії багато читають та цікавляться новинками в сфері літератури, науки та мистецтва. А що саме читають бібліотекарі нашої бібліотеки?

  Пропонуємо вашій увазі до Дня бібліотекаря  книжкову виставку-свято  
"Твоя улюблена книга, бібліотекар!" 


 Запрошуємо читачів завітати до бібліотеки.
Вітаємо всіх колег із професійним святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар