29 травня, 2017

"З Днем столиці та Днем Києва, Вас вітає Голосієво!"

27 травня з нагоди святкування Дня Києва в Голосіївському парку ім.Максима Рильського за сприяння Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації були організовані різноманітні заходи для громади району "З Днем столиці та Днем Києва, Вас вітає Голосієво!". 

До святкування долучились і бібліотеки ЦБС Голосіївського району (ЦРБ ім. М.О. Некрасова, ім. М.В. Гоголя, дитячі бібліотеки: ім. В.А. Симоненка, ім. М.М. Коцюбинського, № 15), які представили до уваги голосіївців на Просвітницькій бібліогалявині книжкові виставки-інсталяції, літературні вікторини, розмальовки та майстер-класи для дітей, голосні читання поезій відомих київських поетів про Київ.

Працівники ЦРБ ім. М.О. Некрасова підготували цікаву інформаційну книжково-ілюстративну виставку "Схиляюсь перед величчю твоєю, золотоглавий лицарю століть", провели бенефіс бібліографічних видань-2017, інтерактивну літературну вікторину "Що ти знаєш про Київ" та майстер-клас з орігамі "Творчі розваги для дітей".































Бібліотека ім. М.В. Гоголя запропонували виставку-інсталяцію "Голосієво - дім в якому живемо. Поети - голосіївці" та запросили київських поетів почитати свої вірші "Я признаюся Києву в любові на все життя, на всі часи, на всі віки".





















Працівники бібліотеки ім. В.А. Симоненка для дітей провели веселий бібліомікс, до якого включили вікторину, виготовлення саморобок, розмальовки київських мостів.
















Бібліотекарі з дитячої бібліотеки ім. М.М. Коцюбинського запропонували голосіївцям цікаву краєзнавчу вікторину "Горжуся Києвом своїм, його людьми, його красою..." та літературну вікторину "Якщо знаєш - відгадаєш, а не знаєш - прочитаєш".












Бібліотека №15 для дітей презентувала розважальну програму «Квітує Київ мій весняний». На дітей чекали: квітково-книжкова виставка «Шепочуть квіти пелюстками», майстер-клас «А ромашки білий цвіт жовтим оком дивиться у світ», вікторини, загадки, квітковий гороскоп, солодкі призи.

 















Голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталя Бондар та начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Інна Сінкевич поспілкувались з працівниками голосіївських бібліотек та вручили колективам дипломи за активну участь у Фестивалі дитячої та юнацької творчості "Голосіївські сонячні дзвони".













З Днем народження, Києве!

Немає коментарів:

Дописати коментар