13 березня, 2018

Зі святом весни і краси


6 березня читальна зала ЦРБ ім. М. О. Некрасова
по-святковому засяяла яскравими кольорами і наповнилась чарівним світлом. В цей день, напередодні Міжнародного жіночого дня, відбулась презентація творчої виставки «Барви натхнення» вишгородської художниці Марини Варченко.

Відчуття сонячного весняного настрою створили перш за все чудові квіти, які майстрині дуже подобається малювати. Вона  надає їм велику перевагу. 
















Представив Марину Варченко аудиторії друг бібліотеки шановний Андрій Всеволодович Дмитрук, саме він запросив її до нас. Він підкреслив душевну красу та самобутній талант художниці, яка почала малювати олійними фарбами лише три роки тому, але вже не може зупинитися – це стало для неї важливою справою життя. До речі, пані Марина працює над картинами тільки в гарному настрої, тому вони мають позитивну енергетику і дарують людям радість.

Познайомитися з художницею, побачити її пейзажи, натюрморти, портрети зібрались читачі, співробітники бібліотеки, друзі-шанувальники та інші гості.




Цікаво було дізнатися від пані Марини про ще її один талант – написання віршів, на створення яких надихає її саме життя. Багато віршів присвячено картинам, доповнюючи та розкриваючи їх зміст.




Кожний мав нагоду переглянути картини і поспілкуватися з майстринею.































Слова вдячності бібліотекарів за красу та гарний настрій.










Запрошуємо до нашої бібліотеки переглянути виставку
 «Барви натхнення» Марини Варченко, яка діє до квітня.

Немає коментарів:

Дописати коментар