11 жовтня, 2023

ТВОРЧІСТЬ ЗЦІЛЮЄ.

   У рамках проєкту "З любов’ю до життя", який спрямований на підтримку людей з обмеженими фізичними можливостями, в інтернет-центрі ЦРБ відбулась зустріч з представниками ГО "Джерело натхнення"


   Свої численні поетичні збірки, дипломи та грамоти з різних конкурсів представила Ірина Савєкіна. Вона розповіла про життя в окупованому Димері у лютому 2022 року, про те, що допомогло їм вижити та вистояти. Ірина продовжує писати вірші не тільки про сучасні події, але й про любов. Її творчий подвиг вражає, допомагає іншим зберегти ментальне здоров’я.


   Ганна Прокопенко розповіла і представила на екрані свої роботи з бісеру, вишивки, флористики та карвінгу (мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах).
  Зустріч продовжилась у Київському літературно-меморіальному музеї Максима Рильського, де присутні подивились цікаву виставу, яку зіграли студенти приватного закладу вищої освіти "Академія кіно та нових медіа". 


   Вистава за п’єсою Марини Смілянець "Люблю тебе, синку" була зіграна прямо на подвір’ї музею, серед яблунь, які посадив іще сам Максим Рильський. Це створювало особливу атмосферу спілкування акторів студентського театру та глядачів.


   Подібні зустрічі заплановані та відбуваються постійно у бібліотеках ЦБС Голосіївського району м.Києва. Адже це важлива соціокультурна діяльність, яка допомагає розкриттю творчих здібностей, інтеграції у суспільне життя інвалідів.

Немає коментарів:

Дописати коментар