05 жовтня, 2023

УКРАЇНСЬКА КНИГА – НАША ЗБРОЯ!

    З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, у рамках загальнорайонної благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу» Філія «Київське головне регіональне відділення «Публічного акціонерного товариства комерційного банку «ПРИВАТБАНК» проявила ініціативу і, враховуючи високий інтелектуальний рівень, запити і  уподобання наших читачів,  подарувала для публічних бібліотек централізованої бібліотечної системи Голосіївського району м. Києва нові україномовні видання.

     Передача книг відбулась в публічній бібліотеці «Деміївська» (просп Голосіївський, 46/1) за участю представників Філії банку  Дарини  Пархоменко  та Лариси Ширяєвої.  
Книги цікаві, змістовні, розумні, сучасні. А такий щедрий дар «ПриватБанку» є підтвердженням глибокої поваги до української мови та української книги.    

Історія  показує, що перед танками завжди заходить вороже слово і ми маємо навчитися цьому протистояти. У реаліях воєнного часу, коли російський агресор приніс тяжкі випробування для України, українська мова  є могутньою зброєю  в боротьбі з окупантом. Українська книга – є тим зернятком, з якого зростає свідомість усіх наших майбутніх поколінь.

Від імені бібліотек Голосіївського району та наших читачів – справжніх поціновувачів книги, висловлюємо щиру вдячність «ПриватБанку» за подаровані книги і сподіваємось на подальшу співпрацю у цьому напрямку.

 Разом до ПЕРЕМОГИ!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар