03 жовтня, 2023

1 жовтня - День захисників та захисниць України. День українського козацтва. День створення УПА. Покрова Пресвятої Богородиці


     2 жовтня до Дня захисників та захисниць України у рамках програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді в ЦРБ Голосіївського району було проведено урок Гідності "Нація нескорених: від козацтва до сьогодення"
   Галина Борисенко представила студентам Київського професійного коледжу цивільного будівництва  гостей заходу Олега Дурмасенко та Юрія Дідушко.


Урок Гідності розпочався з Державного Гімну України.










      Олег Дурмасенко, батько загиблого Героя Олексія Дурмасенка, ветеран рос.- української війни, Голова ГО "Славетні епохи України", підприємець, художник, дизайнер.
   









 

 
    Юрій Дідушко, громадський активіст, тренер, майстер спорту з боксу, брат загиблого Олега Дідушко, бійця Національної гвардії України.
  








Олег Дурмасенко та Юрій Дідушко розповіли присутнім 
про життя та смерть полеглих Героїв.


      Виступ Олега був присвячений розповіді про героїзм українського народу та його феномен, історії української Державності та роз'ясненню молодому поколінню "що і кого ми захищаємо".


    Захід продемонстрував високий рівень громадянської позиції нашої молоді, високої патріотичної свідомості, почуття вірності, гідності, любові до Батьківщини.

Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води...
В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди.

Олег передав  бібліотеці подаровану книгу 
"Східна брама" Павла Проскочило,
 начальника Броварської районної військової адміністраціі


     Дякуємо Олегу та Юрію за проведений національно - патріотичний захід. Такі зустрічі з молоддю допомагають виховувати свідомих захисників Батьківщини, пам'ятати та відноситись з повагою до воїнів, які віддали своє життя за українську землю, відстоюючи цілісність нашої країни, виховують почуття особистої відповідальності за долю держави. 

Немає коментарів:

Дописати коментар