09 квітня, 2013

Українка, що співала душею


4 та 8 квітня в ЦРБ ім. М.О Некрасова в Інтернет-центрі в рамках курсів з підвищення кваліфікації бібліотекарів були проведені майстер-класи. Представлена літературно-музична програма «Українка, що співала душею» присвячувалась творчості Квітки Цісик.



На заняттях широко висвітлювались питання застосування сучасних комп’ютерних технологій при підготовці та проведенні масових заходів у бібліотеках. Програму підготували та представили співробітники ЦРБ Кобилко Йосип Львович і Войцедська Валентина Олександрівна.









Бібліотекарі ознайомилися з біографією та творчістю відомої американської співачки українського походження Квітки Цісик, дізналися про цікаві та маловідомі факти її творчого та особистого життя, мали можливість послухати інтерв’ю зі співачкою і насолодитись чудовим співом виконавиці.
Слухачам на практиці продемонстрували можливості програмно-технічних засобів при проведенні масових заходів у бібліотеках, навчили користуватися інформацією, запозиченою в Інтернеті. Можливість застосування новітніх технологій в бібліотечній практиці є актуальним в сьогоденні і викликала зацікавленість аудиторії.


Немає коментарів:

Дописати коментар