30 жовтня, 2014

Засідання кінолекторію


29 жовтня в ЦРБ ім. М. О. Некрасова відбулося засідання кінолекторію «Здоров'я та довголіття». Програма «Жити довго, жити вічно…», автором якої є Андрій Всеволодович Дмитрук - ведучий кінолекторію, режисер і письменник -  була надрукована в журналі «Радуга» № 5-6 2014 року.




Відкрила засідання Тетяна Василівна Пліхневич - співробітник журналу «Загадки истории» - доповіддю «Уявлення ацтеків про життя і смерть». Вона занурила присутніх у світ міфології ацтеків, зачитала старовинні вірші цього народу, подарувала бібліотеці номер журналу «Загадки истории», в якому надрукована її стаття «Отец «народа Солнца». Ацтеків називали дітьми Сонця, талановитими у мистецтвах і шаленими у битвах, їхнє життя та дії скеровували божества сонця і війни.



Андрій Всеволодович Дмитрук ознайомив з уявленнями східних народів про життя і смерть. Вечір закінчився демонстрацією документального фільму «Відлуння віків. Олександрія», в якому режисер і ведучий розповів історію виникнення дендрологічного парку "Олександрія".

Немає коментарів:

Дописати коментар