26 серпня, 2015

"З Україною в серці"


24 серпня до Дня незалежності України в Голосіївському парку культури і відпочинку ім. М.Т. Рильського відбулась святкова тематична програма "З Україною в серці", в якій працівники бібліотек ЦБС Голосіївського району прийняли активну участь.

В рамках заходу учасники творчої програми «Україно, мій рідний краю, тебе в піснях навіки прославляю!» дарували присутнім вокальні композиції, народні умільці та представники народної студії декоративно-прикладного мистецтва «Берегиня» та громадської організації «Об’єднання інвалідів «Джерело натхнення» організували виставку декоративно-прикладного мистецтва. За участю читачів та працівників Централізованої бібліотечної системи Голосіївського району м.Києва у парку була розгорнута бібліо-галявина. Відвідувачі мали змогу долучитися до участі в майстер-класі "Вишивка, як виразник національної приналежності", який професійно провела бібліотекар ЦРБ ім. М. О. Некрасова Тетяна Серебряннікова (автор і організатор Всеукраїнського проекту «Вишивка етнографічна: «Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев, 1876»).





















Голосіївці та гості столиці залюбки прийняли участь в різноманітних вікторинах для дітей, підготовлених бібліотекою ім. В. А. Симоненка ознайомились з книжково-ілюстративною виставкою "Україно моя, незалежна, ти на світі єдина, безмежна", представленим бібліотекою ім. М. В. Гоголя та виставкою дитячих малюнків "Ти воскреснеш, моя Україно, в давній величі, силі й красі" організованою бібліотекою № 15 для дітей.

 Бібліотекарі працювали, відпочивали, приймали участь у конкурсах, фотографувались.

















Ми воїни. Не ледарі. Не лежні.

І наше діло – праведне й святе!
Бо хто за що, а ми – за Незалежність.
Отож – нам так і важко через те.

З Днем Незалежності, Україно!