04 березня, 2016

«Два життя – два відчуття»

3 березня у читальній залі відбувся літературно-музичний вечір «Два життя – два відчуття»: Наталя Савіна та Олександр Різник.



Наталія Савіна та Олександр Різник – творчі й талановиті, досконалі й гармонічні. Разом їм вдається створювати чарівний світ мистецтва, де взаємодіють музика і поезія. Недаремно вони керівники літературно-музичної вітальні «Світло перетворюється у рядок» та щасливе подружжя.


Наталія Савіна – автор збірок віршів «Як боляче серцем всім кохати», «Чарівний годинник», «Пульс любові». На вечорі Наталя представила читачам першу прозову книгу «Коридори реальності».
Книга – збірник новел, життєвих історій, добрих, щирих, наповнених співчуттям і теплом до людей, особистими переживаннями за долю і душевний стан своїх персонажів. Люди живуть в різних коридорах реальності, кожен в своєму, через що часто не чують і не бачать один одного. Коридори різні, реальність - одна на всіх.




Олександр Різник - поет, композитор, автор-виконавець пісень, музикознавець, культуролог, член Національної всеукраїнської музичної спілки, кандидат мистецтвознавства.






Олександр виконував власні пісні, пісні на вірші Наталії Савіної та інших поетів. Протягом вечора він демонстрував власні кліпи та презентації.





На деякий час присутні залишили реальність і занурились в атмосферу мистецтва.
Виставка графічних творів Жоржа Шанаєва «Весна і жінка – справжнє диво» також сприяла цьому.