06 червня, 2017

Пам'ятаємо та шануємо героїв-голосіївців

6 червня відбулась організаційна нарада, на якій обговорювалась пропозиція родичів загиблих учасників АТО та керівника ГО "Наше Голосієво" Ю. Дідушка про створення на базі бібліотеки ім. М.П. Стельмаха Меморіального куточка пам'яті Руслана Лужевського, що проживав у мікрорайоні "Теремки-ІІ".



У нараді взяли участь: начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сінкевич І.Ф.; заступники директора ЦБС Голосіївського району міста Києва Тюпишева О.І., Растовецька Г.Л., завідуюча відділом масової роботи Локоть Н.Я. та працівники бібліотеки ім. М.П. Стельмаха.

В ході оговорення було визначено місце для експозиції та заплановано подальші кроки співпраці з родичами героя та членами громадських організацій.



Меморіальна Стіна Пам’яті, з інформацією про загиблих на війні мешканців Голосіївського району у Музеї "Гідність та Честь українців", який відкрито в спеціалізованій школі № 110 ім. Казимира Гапоненка Голосіївського району міста Києва






Олена Лужевська - вдова героя, розповідає про свою поїздку у Слов'янськ на могилу свого чоловіка та пропонує вшанувати героїв за місцем проживання і створити такі Меморіальні куточки в бібліотеках або школах.



Немає коментарів:

Дописати коментар