11 липня, 2017

Вітаємо ювіляра Андрія Дмитрука

10 липня 2017 року виповнилося 70 років
  Андрію Всеволодовичу Дмитруку - відомому українському письменнику-фантасту, сценаристу, кінодокументалісту.


ЦРБ ім. М. О. Некрасова щиро вітає ювіляра! Ми дуже вдячні Андрію Всеволодовичу за співпрацю з нашою бібліотекою (вже більше десяти років), пишаємося знайомством з такою людиною, яка поєднала в собі таланти письменника, журналіста, телеведучого, громадського діяча і вченого-дослідника! Андрій Всеволодович був незмінним ведучим інтелектуального лекторію, кінолекторію, цікавих зустрічей. Для співробітників ЦБС та користувачів нашої бібліотеки проводив презентації своїх книг та журналів.




У знак шани, в день народження видатного ювіляра, з
авідуюча відділом обслуговування Борисенко Г. М. знайомила відвідувачів бібліотеки з творчим шляхом Андрія Всеволодовича.







Протягом дня демонструвалися  телефільми, автором та ведучим яких є наш ювіляр. Користувачі мали можливість ознайомитися з переліком усіх фільмів та вибрати для себе сподобавшийся.


 












Були переглянуті фільми: «Київські мости», «Київ. Тунелі у невідоме»,
 «Відлуння віків. Олександрія» та інші.

























До свята було оформлено перегляд літератури (подарованої автором)
 "Світлиці фантастики". Бібліотекар Романюк Н.В. представила читачам літературу письменника-фантаста.
























Завдяки Андрію Всеволодовичу протягом багатьох років, відвідувачі нашої бібліотеки мали можливість зустрітися з такими відомими людьми, як народна артистка України і Росії Лариса Валентинівна Кадочникова, протоієрей Української Православної Церкви Георгій Коваленко, голова Духовного управління мусульман України, Муфтія України шейх Ахмед Тамім, крішнаїт України Ачьюта Прія (голова Центру Свідомості Крішни в Україні) ...

























Презентація нових книг письменника 2015-2016 років.












Бажаємо Андрію Всеволодовичу успіхів у здійсненні нових проектів, творчих звершень, нових креативних ідей, наснаги та з нетерпінням чекаємо нових зустрічей у нашій бібліотеці!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар