12 листопада, 2014

До Дня української писемності та мови

В ЦРБ ім. О. М. Некрасова відбулась читацька конференція «Проблеми сучасного життя в українській прозі» (До Дня української писемності та мови) за участю українських письменників
Олександра Бакуменко, Івана Стрілецького та учнів КВРПУБ.


Головний спеціаліст ЦРБ ім. О. М. Некрасова Логвиненко Зоя Антонівна представила читацькій аудиторії Олександра Бакуменко – українського поета, прозаїка, публіциста, літературознавця, перекладача та Івана Стрілецького – письменника, критика.


Олександр Данилович презентував свою нову книгу «Король Ринкової вулиці». В ній розповідається про життя хлопця-сироти, який наперекір поневірянням вуличного життя став успішною людиною.

У творі порушуються соціальні проблеми сучасного українського суспільства. Доля головного героя Богдана Вогневоди нагадує нам минуле деяких бізнесменів і політиків сьогодення. Автор книги підкреслив, що писати для підлітків дуже відповідальна справа, бо з ними треба бути правдивими і відвертими. Олександр Данилович, звертаючись до присутніх з найкращими побажаннями, прочитав останні рядки свого твору : «Дай, Боже, вам добра, любові та щастя! Нехай у вашому житті усе здійсниться…»

Учні з увагою слухали виступ автора, бо в книзі є багато важливих питань, які їх турбують.
Письменник відповідав на різні питання молоді.
Обговорення продовжилося у вузькому колі.

Немає коментарів:

Дописати коментар