18 листопада, 2014

День української книги

Заключним акордом Тижня української писемності та мови став День української книги, що пройшов 14 листопада в ЦРБ ім. М. О. Некрасова.


Перегляд літератури «Дзеркало своєрідності народу: 
День української писемності та мови».
Учні 7-А класу ЗОШ № 36 з інтересом прослухали групову бесіду «Краса із глибини віків: з історії книги в Україні», яку провела завідуюча інформаційно-бібліографічним відділом Кобилко Л. М.



Учні 7-Б класу ЗОШ № 36 зустрілися з молодою починаючою письменницею Валентиною Захабурою, яка презентувала свою книгу «Ой, лише, або з чим їдять вундеркіндів?». Це пригодницька повість для дітей середнього шкільного віку та їх батьків. Читачі з інтересом прослухали уривки з книги.


 Класик української літератури Іван Гайворон (Герун) - автор збірок поезій «Багряні громи», «Сходження», «Екліптика духу», «Божа ріка», «Для чого народивсь, живу навіщо», «Із попелу твориться порох» - презентував свою збірку поезій «Світовидність», яка позначена творчими пошуками, тонким ліризмом і глибиною почуттів. Характерні риси його творчості – багатоплановість художнього образу, психологічна вмотивованість, щирість почуттів, людяність.
Книги з автографом – найкращі подарунки для бібліотеки.










Зв’язок літературних поколінь...

Немає коментарів:

Дописати коментар