11 грудня, 2014

Молодь і право


11 грудня в ЦРБ ім. М. О. Некрасова відбувся День бібліографії «Молодь і право». В цей день на зустріч з учнями КВРПУБ завітали представники Голосіївського районного управління юстиції у місті Києві - начальник управління Заєць Юлія Анатоліївна та провідний спеціаліст Чоловський Денис Вікторович.






Юлія Анатоліївна відкрила захід вступною бесідою «Всеукраїнський тиждень права». Цей тиждень права є масштабним правовим заходом, який проводиться в Україні та узагальнює собою цілу низку соціально-значимих заходів, які безпосередньо, спрямовані на підвищення рівня правової культури населення.




У читальній залі було проведено чергове заняття правового лекторію "Обізнаний - значить озброєний."
«Права людини це впевненість у власних силах» - таку тему розкрив Денис Вікторович  у формі діалогу з присутніми.



Питання виникали не тільки у молоді, а також у викладачів  правознавства.




Відбулася презентація бібліографічного нарису «Молодь і право», підготовленого бібліографічним відділом ЦРБ ім. М. О. Некрасова.















Завідуюча інформаційно-бібліографічним відділом Кобилко Л. М. провела групову бесіду «Довідково-бібліографічний апарат бібліотеки на допомогу правовій освіті молоді».

Після зустрічі учасники заходу з інтересом ознайомилися з літературою книжково-ілюстративної виставки «Молоді про права» і отримали пам’ятки «Якщо Вас зупинили…».
























День бібліографії пройшов цікаво і насичено.
Дякуємо Голосіївському районному управлінню юстиції за співпрацю і надані матеріали.

Немає коментарів:

Дописати коментар