04 травня, 2016

Великдень єднає

1 травня у Голосіївському парку культури та відпочинку імені Максима Рильського відбулась районна культурно-патріотична акція «Великдень єднає», організаторами якої стала Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація, Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини та ГО «Рада ветеранів та учасників АТО».




З Днем Світлого Христового Воскресіння присутніх привітали голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Бондар, голова ГО «Рада ветеранів та учасників АТО» Андрій Дащенко, настоятель Свято-Вознесенського храму Павло Кирилов та ін.




Учасники та гості святкової акції могли долучитися до тематичних майстер-класiв районних закладів культури, а також побачити виступи творчих колективів та юних спортсменів. 




ЦРБ ім. М.О. Некрасова ЦБС Голосіївського району пропонували дітям і дорослим створювати паперові великодні кошики в техніці оригамі та паперові закладинки з ескізами писанок. У такий спосіб бібліотекарі зацікавлюють звертатися до першоджерел – книг та журналів з нашої бібліотеки.

















Зацікавити дітей книгою легко - почніть з ними гратися, і найскладніша книжка стане зрозумілою!

 












Колектив ЦБС отримав Грамоту від Ради ветеранів та 
учасників АТО Голосіївського району.















Фрагмент свята - в сюжеті телеканалу "ПравдаТУТ":


Немає коментарів:

Дописати коментар