18 травня, 2016

Бібліотека вітає друзів

11 травня  в Інтернет-центрі ЦРБ ім. М. О. Некрасова відбулось відкрите засідання Київського регіонального представництва Міжнародної гільдії письменників. На ньому були представлені міжнародні проекти МГП, а також унікальний театральний проект, який передбачається почати в цьому році в Україні у рамках ідей відомого міжнародного руху MasterPeace, заснованого у Нідерландах, існуючого нині більш ніж в 40 країнах світу.



На презентацію були запрошені представники творчої еліти і центральної бібліотечної системи України.



















 


Регіональний Представник МГП в Україні – письменник, драматург Олена Зінченко, представляючи цей проект, зауважила, що подібні проекти зараз особливо актуальні для України. Рух MasterPeace створено для того, щоб за допомогою мистецтва мобілізувати і направити талант, енергію творчих людей на досягнення і збереження світу.





Представники творчого активу бібліотеки: поет, композитор, краєзнавець Олександр Різник та поетеса Наталія Савіна отримали подяки від адміністрації ЦБС Голосіївського району за участь в акції «Ніч в бібліотеці» в ЦРБ ім. М. О. Некрасова в рамках VI Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал».




Фото на згадку.



Немає коментарів:

Дописати коментар