05 жовтня, 2016

До Міжнародного дня людей поважного віку

4 жовтня у читальній залі ЦРБ ім. М. О. Некрасова відбулась година поезії
  
«Роки людині до лиця». На захід були запрошені шановні друзі й читачі нашої бібліотеки – люди старшого покоління – досвідченні, мудрі, добрі, бадьорі й талановиті. У кожного своя доля, свій життєвий досвід, кожний заслуговує поваги та уваги.





Розпочав поетичну годину аматор художнього слова, громадський діяч, відома людина Голосієва - Олег Васильович Петраков. Як завжди, він читав поезію улюблених авторів і свою власну з натхненням і емоційно, згадував батьків та близьких друзів.





Жорж Іванович Шанаєв привітав колектив бібліотеки з професійним святом і подарував книгу Юрія Шилова «Брама безсмертя». Це видання проілюстровано графічними малюнками Жоржа Івановича. До речі, він створив і очолює першу в Україні студію-галерею творчості інвалідів «Ми духом не зламні».














На заході звучали пісні в виконанні Жоржа Івановича.










Дуже артистично читала власні вірші
  
Олена Назарівна Магдик.






Виступ талановитої поетеси
 
Елеонори Зими був справжньою прикрасою свята. Чарівна й життєрадісна жінка створила веселий настрій всім присутнім.





На цьому заході представники читацького активу виступили з пропозицією створити у бібліотеці літературну майстерню «Живе слово».


Наші дорогі і шановні люди поважного віку!
Прийміть найщиріші вітання. Від усього серця бажаємо вам здоров'я і довгих років життя. Нехай діти будуть для вас гордістю, а онуки радістю. Хай ваша золота осінь завжди буде щасливою. Радості, миру, добра вам в ім'я розквіту рідної неньки-України.

Немає коментарів:

Дописати коментар