29 березня, 2018

Як боротися за свою мрію


27 березня у читальній залі ЦРБ
 ім. М. О. Некрасова відбулась авторська презентація книги «Багалія» Юлії Матту, яка вже відома нам романом «Жашківські равлики».






 


  Юлія Матту, крім написання чудових книг, виховує двох дітей, працює в одній з київських бібліотек, займається громадською та волонтерською діяльністю.

  Наприклад, з 2017 року вона бере активну участь як викладач англійської мови у проекті «Онлайн-школа «Бригантина» для дітей і молоді з інвалідністю різних нозологій з сімей ВПО, які переїхали у Київ та інших міст. Проект діє за фінансової підтримки відділу культури і преси Посольства США в Україні «Онлайн англійська для підлітків и молоді з інвалідністю», управління молоді та спорту ЛОДА та ЛОМГО «АМІ-Схід».

Застосовуючи інноваційні технології Інтернет-сервісу у спілкуванні та навчанні, Юлія розширила коло своїх учнів і тепер працює ще й з вихованцями спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату в м. Кремінна   Луганської області та відвідувачами Попаснянського районного центру соціальної реабілітації «Лелека» м. Попасна, Луганська область, використовуючи інклюзивні методики освіти в непростих ситуаціях. Адже 95% з них не мають можливості повноцінного вивчення англійської в силу здоров'я, недостатніх годин для вивчення в статусі надомного навчання, недолік матеріальних можливостей у батьків для додаткового вивчення.



  Юлія Матту – емоційна та креативна, вона сама прагне досягти всього нового, тому розуміє, що саме її праця і знання можуть допомогти підліткам і молоді з проблемами здоров'я, які знаходяться у важких, кризових ситуаціях, наблизитися до нових знань і до нових можливостей.

 Ознайомитися з новим романом «Багалія» і поспілкуватися з автором прийшли читачі різної вікової категорії. Героїні Юлії - молоді жінки, які наполегливо шукають своє щастя і знаходять його, дають віру у власні сили, надихають на пошук визначеного долею шляху і переконують, що можливого не існує.






Під час презентації свої враження висловлювали всі бажаючі, хто вже
 встиг прочитати цей роман.



Автограф-сесія























Немає коментарів:

Дописати коментар