25 червня, 2018

Презентація нової книги Андрія Дмитрука «Защита Эмбриона»

21 червня у ЦРБ ім. М. О. Некрасова відбулась важлива подія в житті відомого
 письменника-фантаста Андрія Дмитрука. 



 Андрій Всеволодович презентував свою нову книгу «Защита Эмбриона» в колі друзів, однодумців та шанувальників. 
 Кожна його книга - це результат натхненної, наполегливої, виснажливої, творчої праці.






  Роман-фантасмагорія побачив світ у видавництві «Перун», в 2018 році. Виявляється, «Защита Эмбриона» - це одночасно і самостійна книга, і друга частина дилогії. Перша частина «Смертеплаватели», вийшла в 2012 році (видавництво «Радуга»).



 

 

  «Защита Эмбриона» - це твір про майбутнє, таке далеке, що його уявити можливо тільки письменнику-фантасту, такого високого рівня, як Андрій Дмитрук. 

  ХХХV століття. Відроджене людство має могутні здібності: існування поза тілесної оболонки, переміщення особистості по всьому простору Всесвіту, можливість творити нові світи, вирощуючи їх з таємничого Ембріона. Але корені майбутнього завжди в минулому, не тільки в далекому минулому, а і в нашому з вами часі, вічна боротьба добра і зла триває. Тому читання цього твору вимагає вдумливого осмислення. 





 Андрій Всеволодович з повагою назвав співавтором художника Віктора Анатолійовича Кононенка, який створив неповторні ілюстрації до книги. Всі малюнки сюжетні, відображають змістовну глибину твору, його багатогранність та філософію. Ілюстрації стають додатковим джерелом інформативного прочитання.





Друзі висловили вголос свої щирі думки
























Наші читачі готові зазирнути у ХХХV століття

Слова вдячності за подарунок від працівників бібліотеки


Немає коментарів:

Дописати коментар