01 вересня, 2017

З Днем знань!

«Від Дня Знань до суспільства Знань» - книжковою виставкою з такою назвою ЦРБ ім. М. О. Некрасова вітає усіх читачів – викладачів, школярів, студентів та їх батьків з початком нового навчального року!





Освітянська думка України все вище підноситься до рівня кращих стандартів світової цивілізації. Рух у бік пошуку нових шляхів впровадження найефективніших методів навчально-виховного процесу в сучасних умовах нелегкий і потребує чималих зусиль, значних випробувань, експериментів, новацій тощо.

Українські педагоги-новатори у своїй роботі запозичують надбання видатних колег минулого: Софії Русової, Христини Алчевської, Антона Макаренка, Василя Сухомлинського та інших.








Новий навчальний рік є початком Нової української школи. Цьогоріч для пілотування Нового державного стандарту початкової освіти обрали 100 шкіл по всій Україні.



Батькам в нагоді стане розділ виставки «Школа для батьків». Авторам представлених книжок хотілося б, щоб проблеми з дитиною не викликали страхів і не лякали батьків, а спонукали їх до творчого підходу у вихованні своєї дитини.


Немає коментарів:

Дописати коментар