19 грудня, 2017

До Дня Святого Миколая та Новорічних свят

Напередодні новорічних свят з 15 грудня на абонементі ЦРБ ім. М. О. Некрасова діють книжково-ілюстративна виставка «На щастя, на здоров’я, на Новий Рік!» і книжкова виставка-інсталяція «Новорічний карнавал».

Література з виставки «На щастя, на здоров’я, на Новий Рік!» знайомить читачів з традиціями святкування Нового року та Різдва Христового в Україні та світі. Прикрасою виставки є новорічні листівки. До речі, на абонементі для читачів оголошено конкурс новорічної листівки, який триває з 14 по 28 грудня у двох номінаціях: 1. Новорічна листівка «Привіт з минулого» та 2. Новорічна листівка своїми руками. Нагородження переможців відбудеться 28 грудня.
 
Про Святого Миколая з радістю читають діти та дорослі, а ще ми надаємо можливість дитині приміряти костюм цього Святого Чудотворця.




Книжкова виставка-інсталяція «Новорічний карнавал» вражає кожного відвідувача маскарадними костюмами, які вдало доповнюють відомі художні твори(«Три мушкетери»
О. Дюма, вибрані оповідки й казки «Тисяча й одна ніч»). Література з цієї виставки також підкаже, як правильно підготуватися до новорічного карнавалу і як його організувати.




Немає коментарів:

Дописати коментар