28 лютого, 2013

Вечір- спогад присвячений Володимиру Висоцькому

23.01.2013 у бібліотеці ім.М.Некрасова запрошена публіка мала нагоду знову зустрітися з активним читачем бібліотек Голосіївської ЦБС Олегом Петраковим, поспілкуватися з ним і почути досі невідомі історії періоду життя, коли він працював у Театрі на Таганці.


Саме тоді одним із акторів цього театру був Володимир Висоцький. Олег Васильович був особисто знайомий з видатним поетом та актором.

25 грудня 2013 року виповнюється 75 років з дня його народження. У бібліотеці з цієї нагоди відбувся вечір-спогад «Спасибо, что живой», який з задоволенням провів Олег Васильович. Ведучий вечора декламував поезію улюбленого автора, свого особистого кумира, ділився цікавими історіями з життя поета у театрі, розповідав про його творчий шлях та суперечливий характер.




Також на зустріч не зміг не завітати шанувальник творчості Володимира Висоцького Петровський Владислав Борисович – талановитий гітарист, голова Всеукраїнської професійної спілки працюючих інвалідів, який під чарівний звук мелодії виконав для присутніх пісні на вірші Висоцького.

Немає коментарів:

Дописати коментар