15 червня, 2016

Ділова англійська онлайн для молоді - вимушених переселенців зі сходу України

В Інтернет-центрі ЦРБ ім. М.О. Некрасова продовжуються заняття з вивчення англійської мови для молоді, учасників другої групи за Програмою "Ділова англійська онлайн для молоді - вимушених переселенців зі сходу України".
2 червня вивчали, як складати резюме, робити презентації своєї діяльності, щоб зацікавити роботодавця та правильно підготуватись до співбесіди.














Аспірантка, перекладач за фахом, випускниця Східноукраїнського Національного університету ім. В. Даля Марія Сяба завжди приходить на допомогу і надає індивідуальні консультації.

В бібліотеці користувачі-переселенці отримують інформаційну та технічну підтримку, бібліотекарі залучають їх і до проведення творчих заходів.















Проведення занять у бібліотеках ЦБС Голосіївського району відбувається у рамках соціокультурного проекту для людей з особливими потребами та ВПО "З любов'ю до життя" ЦРБ ім. М.О. Некрасова (керівник - Локоть Н.Я.) та у співпраці з Радою громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин – вимушених переселенців зі Сходу України (голова - Баранцова Т. В.).

Немає коментарів:

Дописати коментар