30 червня, 2016

Вивчаємо англійську в бібліотеках та музеях Голосіїва



26 червня відбулись заняття fest to fest з вивчення ділової англійської мови для молоді, учасників другої групи за Програмою "Ділова англійська онлайн для молоді - вимушених переселенців зі сходу України".
Програма реалізується в Київській, Луганській, Дніпропетровській, Одеській та Миколаївській областях за фінансової підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Координацію Програми у місті Києві на регіональному рівні здійснює ЛОМГО «АМІ-Схід» за всебічної підтримки: управління молоді та спорту ЛОДА, КУ «Луганський обласний Центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями» Луганського Національного університету імені Тараса Шевченка та Рада громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин – вимушених переселенців зі Сходу України. На Всеукраїнському – Національна Асамблея інвалідів України, яка також надає методичну та інформаційну підтримку.

Останнє заняття ми вирішили провести не в бібліотеці, а в музеї. Для дівчат та хлопців – учасників Програми це був сюрприз!
Не випадково місцем проведення занять ми вибрали саме Меморіальний музей Максима Рильського (http://rulskiy.kiev.ua/index.php/diialnist-muzeiu).


Бібліотека давно і тісно співпрацює з цим музеєм. Це надзвичайно домашній та затишний куточок! Він розташований у мальовничому місці Києва – Голосіївському парку над озером. Нещодавно музей відзначив свій 50 річний ювілей (http://clsgpartners.blogspot.com/2016/06/50.html).


І попрацювали, і послухали класичну музику у виконанні Артема - учасника Програми, і багато чого цікавого дізналися під час екскурсії з життя відомого українського поета! Особливо корисною була інформація про діяльність М. Рильського як перекладача та лінгвіста.











Проведення занять у бібліотеках ЦБС Голосіївського району відбувається у рамках соціокультурного проекту для людей з особливими потребами та ВПО "З любов'ю до життя" ЦРБ ім. М.О. Некрасова (керівник - Локоть Н.Я.) та у співпраці з Радою громадських організацій людей з інвалідністю та їх родин – вимушених переселенців зі Сходу України (голова - Баранцова Т. В.). 

Немає коментарів:

Дописати коментар