27 травня, 2018

Зустріч-презентація

23 травня в Інтернет-центрі ЦРБ ім. М. О. Некрасова відбулась творча зустріч з київським письменником, сценаристом, журналістом та гумористом Андрієм Костюченком.



 
Так, з посмішки почався захід, на якому співробітники і користувачі бібліотеки познайомилися з письменником та його творчістю.





Андрій Костюченко народився в Києві, закінчив Київський державний університет
 ім. Т. Г. Шевченка, за спеціальністю математик. Але за покликом душі - поет, письменник, гуморист. Він - член Міжнародної Асоціації письменників, Національної спілки журналістів України, Міжнародної Федерації журналістів. Анрій Костюченко – ве­ду­чий сто­рі­нок гу­мо­ру в різ­них ви­дан­нях, ав­тор сце­на­рію кі­но­ко­ме­дії "Ху­тор­ські при­страс­ті", про­дю­сер і учас­ник ав­тор­ських ве­чо­рів, гу­мо­рис­тич­них ви­сту­пів і му­зич­них про­грам у ки­їв­ських клу­бах, га­ле­ре­ях, арт- і книж­ко­вих кав’­яр­нях. Його вірші та проза друкуються в багатьох періодичних виданнях ("Радуга", "Соты", "Личности", "Натали", "Отдохни", "Фонтан" та інших , а також в гумористичних збірниках "Юморалка" і "Лужа").
 

Письменник презентував аудиторії свої книжки "Странные люди городского типа" (Киев, 2017) та "Чем отличается настоящая женщина от ненастоящей" (Киев, 2018).


"Странные люди городского типа" - це калейдоскоп історій нинішнього часу, написаних в різні роки. Книгу прикрашає тонка іронія. Такі унікальні формати, як сюрікі і сказюлькі, надають їй вишуканість.


.


 

Під час зустрічі Андрій Костюченко розповів про свою журналістську діяльність. У журналі "Історія", який видається з лютого 2018 року, Андрій пише статті для двох рубрик "Міські етюди" та "Скарбниця нації".










Учасники заходу переконалися, що гарний настрій з легкістю створюється за допомогою книжок, презентованих письменником. Читайте та посміхайтеся!
 Гарний настрій гарантовано!


Фото на згадку 




Немає коментарів:

Дописати коментар