10 вересня, 2021

Нове надходження від Українського інституту книги

             Пропонуємо вашій увазі популярне видання                        "Олександр Довженко" Тетяни Панасенко               (до Дня українського кіно та Дня народження митця)

     
  
Україна - це особистості, які формують обличчя її історії. Український письменник, кінорежисер, кінодраматург, художник, класик світового кінематографу -  Олександр Петрович Довженко, один з таких історичних постатей.                 
   Олександр Довженко увійшов в історію вітчизняної і світової художньої спільноти як самобутній поет екрана і слова. Поєднавши у собі талант режисера і письменника, своєю феноменальною творчістю він збагатив і зблизив ці два види мистецтва – словесного і візуального, відкрив нові, досі не знані можливості в пізнанні і відображенні динаміки нашого життя. Кінорежисер і письменник вніс в наше кіно і літературу дух творчого неспокою. 
   У книжці описані біографічні відомості життєвого та творчого шляху Олександра Довженка. Уся біографія О. Довженка – у його творчості, тому самобутність митця не можна зрозуміти, не звернувшись до його життя. 

  Знайомлячись з книгою,читачі дізнаються не тільки про основні етапи  творчої біографії Олександра Довженка, але й про особливості його характеру, звичаї, захоплення і особисте життя.

#ця_книга_у_бібліотеці_завдяки_УІК
#поповненняфондівбібліотекУІК
#программа_поповнення_бібліотечних_фондів
#уік
#ІнститутУкраїнськоїКниги
#УкраїнськийІнститутКниги
#Український_Інститут_Книги                      
 

Немає коментарів:

Дописати коментар