23 вересня, 2021

«Таємничий світ Андрія Дмитрука»

До відзначення 100-річчя Голосіївського району 16 вересня в читальній залі ЦРБ ім. М.О. Некрасова відбулася зустріч з письменником, кіносценаристом, журналістом, громадським діячем, читачем нашої бібліотеки – Андрієм Дмитруком.



















Андрій Всеволодович живе та працює в нашому районі, добре знає його історію і таємниці. 
 
  
  В цей день присутні на заході переглянули авторські фільми «Легенда Китай-гори» та «Змієві вали», а після того відбулася спільна дискусія та дружнє спілкування на задану тему. Назва «Змієві вали» пішла з народної легенди, яка наклала свій відбиток на знання про ці споруди. Мовляв, якісь давні міфічні богатирі здолали давнього міфічного змія, впрягли його в рало і провели таку багатометрову у висоту та на сотні кілометрів у довжину борозну – вали. Історичні місцевості, монастирі, давньоруські оборонні вали – це унікальні пам’ятки давнини, які знаходяться в Голосіївському районі.



Андрій Дмитрук розповів про свою літературну творчість: науково-фантастичні романи, документальні повісті, сценарії до кінофільмів. Він є членом правління Київської організації НСПУ, очолює студію письменників-фантастів. Крім цього в нього є добірка цікавих філософських віршів.

Багаторічна співпраця з такою видатною особистістю, як Андрій Всеволодович покращує імідж бібліотек ЦБС Голосіївського району, допомагає залучити та розширити коло нових читачів, забезпечує діяльність бібліотеки як соціокультурної, інформаційної установи міста.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар