20 листопада, 2023

21 листопада - День Гідності і Свободи

    День Гідності та Свободи - особлива дата для кожного свідомого українця. Події двох знаменних і доленосних подій у новітній історії України - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, змінили не тільки нашу історію, вони живе нагадування, якою ціною здобувається свобода та незалежність нашої держави.
   До цієї події  у рамках проєкту ГО "Славетні епохи України" (програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді) відбулася зустріч студентів Київського професійного коледжу цивільного будівництва з учасником  Революції Гідності Олегом Дурмасенком



Зустріч розпочалася з Державного Гімну України.


    Олег Леонідович ознайомив молодь із своїм проєктом  "Славетні епохи України" та розповів, за що саме ми воюємо з рф,  що відбулося з Україною, з кожним із нас  після доленосних подій Революцій 2004 та 2013 років,  подій тих буремних днів Майдану, і чому саме український народ став на захист демократичних цінностей,  за свою історичну пам'ять, свою культуру, національну  ідентичність, своє майбутнє. Боротьба українців за гідність, волю і справедливість триває.


  Революція Гідності навчила сучасне покоління українців боротися. Революція Гідності показала нам і всьому світу силу нашої стійкості, єдності, волелюбності та незламності. Революція Гідності навчила нас боротися до перемоги.

Шана всім захисникам української державності.


Немає коментарів:

Дописати коментар