27 грудня, 2023

РІЗДВЯНА ЗУСТРІЧ: ІРЕН РОЗДОБУДЬКО ТА ІНШІ.


У Новий рік з давніми друзями.

  Зустрічі з давніми друзями завжди приносять радість, позитивний настрій, моральне задоволення. Різдвяним подарунком для співробітників ЦБС стало запрошення прийняти  участь у засіданні Центру вільного спілкування "Діалог" Товариства "Знання" України, який очолює Любов Лавриненко.          Святкове    засідання   відбулось під знаком людяності, добра і світла, на чому наголосив Василь Кушерець - голова правління Товариства "Знання" України, член-кореспондент НАПН України, доктор філософських наук.
  Ведучий заходу Вадим Колосок - радіожурналіст Національної суспільної телерадіокомпанії України.
 



  Зустріч розпочалася з виступу Володимира Петровського - уповноваженого з прав людей з інвалідністю, голови Всеукраїнської ГО "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів", автора та виконавця пісень,  громадського діяча. Освітні програми, які презентували у бібліотеках ЦБС Володимир та Світлана Петровські - дуже цікаві та інформативні. Ці люди об’єднують та популяризують творчість людей з інвалідністю, їх проєкти та особисті досягнення завжди знаходять шанувальників серед працівників та читачів бібліотек.







  Співробітники ЦРБ були раді зустрітися з давнім другом Ірен Роздобудько - українською письменницею, ілюстраторкою та сценаристкою, авторкою багатьох книжок, які користуються великим попитом у читачів. У фонді ЦРБ знаходяться майже всі її книги з автографами. На заході вона презентувала свою нову книгу "Райські яблучка".









  Ігор Жук - автор та виконавець власних пісень, організатор творчих проєктів, вчений та громадський діяч. Він є давнім другом бібліотек ЦБС Голосіївського району, всі його виступи завжди збирають численну аудиторію.

  Приємно було почути юну співачку - солістку вокального ансамблю "Київські соловейки" дитячої музичної школи № 29.


  Чарівною була виставка українських хусток з колекції Людмили Грабовенко - членкині Наглядової ради Міжнародної ГО "Федерація жінок за мир у всьому світі".

Співпраця громадських та творчих організацій з бібліотеками 
є важливим чинником в об’єднанні українців, 
збереженні культурних цінностей та традицій. 
Тому вона має укріплюватись та розвиватись. 
Тільки разом ми прийдемо до Перемоги!


Немає коментарів:

Дописати коментар