13 листопада, 2018

Презентація книги Людмили Шепелєвої "К черту старость?"


12 листопада у ЦРБ ім. М. О. Некрасова, в рамках програми з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року, відбулась презентація книги Людмили Шепелєвої «К черту старость! 30 реальных способов сохранить молодость и здоровье».







Це мотиваційна книга, всі мотивації доповнюються прикладами з життя. Вона базується на власному досвіді автора, психолога пані Людмили. І, це є найкращим підтвердженням, що все працює. Отже, як будувати своє життя після 50+?




Назва цієї книги насамперед зацікавила жінок, тому і зібралась у читальній залі жіноча аудиторія. Бібліотекар Н. Я. Локоть представила присутнім автора. Презентація почалася з питання  до кожної «Що вони очікують від цієї книги? Що їх хвилює?»






Всім сподобалось щире і відверте спілкування з пані Людмилою.












Зацікавився книгою Людмили Шепелєвою письменник, поет, гуморист, журналіст
 Андрій Костюченко.



Скориставшись нагодою, він розповів про свою творчість та журналістську діяльність.








 Подарунок нашим читачам - книга  з автографом




1 коментар:

  1. Дякую щиро, пані Антоніно, а також пані Ніно та весь колектив бібліотеки за можливість познайомимтися з вашими здобутками, поспілкуватися із читачами, залишити теплий спомин про нашу зустріч! Натхнення вам у роботі, цікавих творчих зустрічей, допитливих читачів!

    ВідповістиВидалити