18 серпня, 2021

Величні національні свята.



         30 років тому на карті світу з’явилася незалежна держава - Україна.
 24 серпня День Незалежності України – визначна дата, яка започаткувала нову епоху в житті нашого народу, здійснила його віковічну мрію – мати власну суверенну державу, йти в майбутнє своїм шляхом. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. Запорука державотворчого успіху - суспільна злагода, єднання зусиль всіх громадян вільної та незалежної України.
     23 серпня, вшановується один із головних національних символів – Державний Прапор України. Державний Прапор України – це символ національного відродження, єдності та незалежності нашої країни, незламності духу, звитяги й мужності українського народу. Ми бережемо та шануємо його як найвищу національну святиню.
    Саме ці дати нагадують нам про історичний шлях, який пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення високорозвиненої, незалежної, могутньої держави. Сьогодні процес державотворення триває. На сході продовжуються запеклі бої за свободу, єдність, демократію та право українців творити своє майбутнє. Кращі сини нашої країни щодня віддають життя за мир та спокій на рідній землі.
      Ми є свідками подій, що мають великий вплив на майбутнє Батьківщини, вони загартовують дух патріотизму українців, плекають їх любов до рідної землі, виховують повагу до своєї країни, її прапора та незалежності.

 Напередодні свята у читальній залі було розгорнуто виставку-присвяту
"Незалежність: визволення, 
воля, відродження"
та тематичну полицю
"Символ нації - національний прапор".













Немає коментарів:

Дописати коментар