06 серпня, 2021

Нове надходження від Українського інституту книги

 ЧЕД ОРЗЕЛ "СНІДАНОК  З ЕЙНШТЕЙНОМ" 

Екзотична фізика у повсякденному 

 
  Чудова книга Чеда Орзела "Сніданок з Ейнштейном", занурює нас в неймовірний світ квантової фізики, яка оточує нас всюди, особливо вдома.  Знання фізичних явищ і законів допомагає нам в домашніх справах, захищає від помилок. Подивіться на те, що відбувається у вас вдома очима фізика, і Ви побачите багато цікавого і корисного! Фізика в більшій мірі, ніж будь-яка з природних наук, розширила межі людського пізнання,  дала в руки людини найбільш потужні джерела енергії. Фізика є теоретичним фундаментом більшості основних напрямків технічного прогресу і областей практичного використання технічних знань.  Її явища і закони діють в світі живої і неживої природи, що має дуже важливе значення для життя і діяльності людського організму і створення природних оптимальних умов існування людини на Землі.  Закони Ньютона, закон збереження і перетворення енергії та інші. Ми кожен день, не помічаючи цього, стикаємося з фізикою. 
   Автор книги захопливо та інформативно доводить, що звичайний мир навколо нас сповнений дивних та загадкових явищ, і це все пояснює фізика. Чед Орзел майстерно виявляє і простою мовою викладає  найскладніші її закони.                           
   Жодна сфера людської діяльності не обходиться без точних наук. І як би не були складні людські взаємини, вони теж зводяться до цих законів.
    
  Рекомендуємо дану книжку для ознайомлення кожному, хто бажає пояснити собі принципи роботи квантової механіки у нашому повсякденному житті .


#ця_книга_у_бібліотеці_завдяки_УІК
#поповненняфондівбібліотекУІК
#программа_поповнення_бібліотечних_фондів
#уік
#ІнститутУкраїнськоїКниги
#УкраїнськийІнститутКниги
#Український_Інститут_Книги


Немає коментарів:

Дописати коментар